TINEJDŽERU SE BORE ZA ŽIVOT! Popeo se na vagon, pa ga udarila struja - HITNO hospitalizovan sa teškim opekotinama

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 12:03

TINEJDŽERU SE BORE ZA ŽIVOT! Popeo se na vagon, pa ga udarila struja - HITNO hospitalizovan sa teškim opekotinama

U brodskoj bolnici su rekli da je maloletnik stigao u teškom stanju

Sinoć oko 19 sati železničke stanice u Slavonskom Brodu dogodila se nesreća. Od strujnog udara teško je povređen 15-godišnjak koji je zadobio opekotine trećeg stepena dok se penjao po vagonima, a lekari mu se sada bore za život.

. Za njegov život bore se lekari u zagrebačkoj Klinici za dečije bolesti.

- Pacijent je dogovorno iz Opšte bolnice Slavonski Brod odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iza ponoći prebačen u Kliniku za dečije bolesti u Zagreb. Ima teške opekotine od visokog napona. U slavonskobrodskoj bolnici je intubiran i na sedativima. Prebačen je u jedinicu intenzivne nege i učinjena je dodatna dijagnostika da se vidi ima li još nekih oštećenja - izjavio je za HRT direktor Klinike za dečije bolesti Zagreb Goran Roić.

Dodao je kako je u toku operacija kojom se vrši obrada opekotina koje su preko 50 posto ukupne površine tela.

- Takve povrede su vrlo ozbiljne i životno ugrožavajuće. 50 posto je teško i duboko opečeno. Radi se o drugom i trećem stepenu opekotina uz mogućnost opasnosti po druge sisteme organa - naglasio je Roić.

O ovoj nesreći oglasila se i policija saopštenjem:

- Juče, oko 18:40 sati primljena je dojava da je na železničkoj stanici u Slavonskom Brodu mlađa osoba u nesvesti. Uviđajem je utvrđeno da se radi o maloletnoj osobi koja se popela na vagon u sklopu kompozicije za rasute terete, nakon čega je došlo do strujnog udara - naveli su iz policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.