TINEJDŽERKA KOJA JE PREVOZILA DROGU UČENICA SREDNJE ŠKOLE: Otišla na Kopaonik, preuzela torbu punu MARIHUANE

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2023, 16:52

TINEJDŽERKA KOJA JE PREVOZILA DROGU UČENICA SREDNJE ŠKOLE: Otišla na Kopaonik, preuzela torbu punu MARIHUANE

Prilikom povratka za Beograd osumnjičene su zaustavili policijski službenici SBPOК-a i lišili ih slobode.

Tinejdžerka (19) danas je saslušana u Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje da je radi dalje prodaje prenosila drogu, a kako saznaju mediji, ona je učenica srednje škole i povremeno daje časove tenisa.

Prema nezvaničnim saznanjima, vanbračni parner sa kojim živi je MMA trener.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 12. marta ove godine, automobilom marke "Smart" otišla na Kopaonik i od NN lica preuzela jednu crnu putnu torbu u kojoj se nalazilo ukupno 8.5 kilograma marihuane upakovane u 20 paketa i stavila je u prtljažnik navedenog vozila kojim je upravljala, dok se na mestu suvozača nalazilo maloletno lice, protiv kojeg je postupak razdvojen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.