TINEJDŽ GANGSTERKA Prvi put je ubila sa 14 godina, želela je da bude NAJGORA U BANDI, a onda je i sama platila glavom

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TINEJDŽ GANGSTERKA Prvi put je ubila sa 14 godina, želela je da bude NAJGORA U BANDI, a onda je i sama platila glavom

Sa samo 17 godina, Gakira Barns je uspela da izgradi reputaciju svirepog ubice na ulicama Čikaga. 

Tinejdžerka, za koju se priča da je prvi put ubila sa samo 14 godina, navodno je bila umešana u 20 smrtnih slučajeva koji su bili posledica sukobljavanja bandi. Na društvenim mrežama je imala hiljade pratilaca koje je "zabavljala" pričama o smrti prijatelja i o ratovima kriminalnih grupa. Sedamnaestogodišnjakinja je inače bila poznata u krugovima zloglasne južne strane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grada i imala je veliki potencijal da postane jedna od najmoćnijih pripadnica bandi u istoriji Sjedinjenih Američkih Država.

Ipak, njena slava nije dugo potrajala. Kada se u aprilu 2014. godine vraćala od prijatelja, Barns je upucana. Devet puta je pogođena u predelu grudnog koša, vilice i vrata.

- Ona gotovo da nije delovala stvarno. Bila je to monstruozna devojčica koja je išla okolo i ubijala ljude, a o svojim krvavim pohodima obaveštavala pratioce na društvenim mrežama - rekao je profesor Desmond Paton, koji je analizirao njenu pojavu na društvenim mrežama i o tome napravio dokumentarni film.

Barns, čiji je otac takođe ubijen kada je imala manje od 12 meseci, započela je svoj uspon u svetu bandi kada je postala deo grupe dečaka iz komšiluka.

- Mogu samo da pretpostavim da je Barns privuklo to što je u bandi napokon dobila poštovanje i divljenje za ono što je činila, kao što to dobijaju deca u normalnim okolnostima, kada na primer pobede u šahu ili košarci - rekao je u dokumentarcu novinar Frenk Mein.

Iako ova tinejdžerka zvanično nije optužena za ubistva koja joj se stavljaju na teret, ne prestaju nagađanja da ih je ona ipak izvršila za račun bandi. Uprkos tome, njena majka Šantal Braun kaže da je Gakira samo želela da zaštiti druge.

I Miss You 😒😪😤 @TyquanAssassin pic.twitter.com/XK4QvlODvA

— ❤️❤️❤️ (@IAmMsParker_) August 23, 2014

Čini se da je doživela preokret kada je ubijen njen prijatelj, petnaestogodišnjak, dok je čekao autobus. Ona je tada imala samo trinaest godina. Da stvari budu gore, na internetu su se u to vreme pojavile fotografije dečaka u kovčegu koje su nekima poslužile za grube šale. Oni koji su upućeni u ovaj slučaj smatraju da je ta fotografija bila okidač za rat bandi koji je usledio nedugo zatim. Osam meseci kasnije, ubijen je Odi Peri, član bande, za kog se pretpostavljalo da je bio odgovoran za smrt dečaka. Mnogi su ovo ubistvo odmah povezali sa ozloglašenom tinejdžerkom. Čak se i na internetu otvorila rasprava o tome. Imala je tada samo 14 godina.

- Ako ste tinejdžer i pritom član bande u Čikagu, izgradićete "ime" preko noći - kaže Mejn.

Barnsova je nakon toga postala zvezda rep klipova i na Tviteru prikupila ogroman broj pratilaca. Na video snimcima se tinejdžerka pojavljuje sa povezom i oružjem. Na Tviteru je redovno pisala o krvavim pohodima, te je jednom prilikom, nakon smrti bliskog prijatelja, svojim pratiocima poručila da će osvetiti njegovu smrt. Desetog aprila 2014. godine, samo dan pre smrti, tvitovala je sledeći sadržaj: "Videla sam previše svojih prijatelja u kovčezima. Na kraju svi umremo".

- Time je završena era najbolje streljačice u istoriji tog kraja. Da čitava priča bude intrigantnija, radilo se o devojčici - kaže Mejn.

Profesor Paton, koji je proučavao objave ubijene Barns na društvenim mrežama, rekao je da je ona svojom surovošću samo želela da stekne reputaciju najmonstruoznije članice bande.

Priča o Gakiri Barns se može naći u okviru dokumentarca "Tajni život devojčice iz bande".

I Need Me A Gakirah Barnes🔫🔫🔫🔫 pic.twitter.com/iNbpPWWQOl

— CROYDON MADE™ (@TSFIELDSIDE) September 12, 2014

In 2014, after a friend was slain, 17-year-old Gakirah Barnes vowed revenge on her rivals on social media. Four days later, she was dead.

Now her case is part of new research examining the online corridors where gang members threaten rivals https://t.co/YgNHQRebqZ pic.twitter.com/ryvnna3iGj

— Chicago Tribune (@chicagotribune) April 10, 2018

GAKIRAH « K.I./SNOOP » BARNES: SA VÉRITABLE HISTOIRE, DE SA NAISSANCE À SA MORT! https://t.co/zTMA7b0jbg pic.twitter.com/XXZ6mMDsSz

— BIG SOSA CORLEONE 🐙🔴 (@K3vinShaarawy) October 5, 2018

KRIMI-SINDIKAT PUŠTA PIPKE: Albanske bande gospodare Evropom, a PRLJAVIM POSLOVIMA dogovaraju čak i preko Fejsbuka (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.