Izvor: Piplmetar.rs, 04.Dec.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIJANA DAPČEVIĆ ISKRENA Najluđa stvar koju sam uradila zbog ljubavi

Tijana Dapčević otkrila je sve svoje mane, a kao svoju najveću ludost smatra to što je bolesno pedantna.
Kada su je pitali koja je najluđa stvar koju je uradila zbog ljubavi, rekla je:
– Mislim da je najluđe to što sam promenila državu zbog ljubavi, ali se nikada nisam pokajala zbog toga. To je bilo pre 17 godina i to smatram najvećom ludosti. Da se razumemo, to je na četiri stotine kilometara odavde. Nisam imala preterani problem da se uklopim. Jedino što mi nedostaju roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i sestričina – kaže pevačica koja priznaje da je perfekcionista i da je to najviše nervira, kao i ljude u njenom okruženju.
– Imam problem da me sitnice nerviraju, odnosno bolesno sam pedantna. Znači, kapljice u kupatilu nikako da se vide, mrvu ako vidim u stanju sam da ubijem. Moj suprug se navikao na sve to, uvideo je koliko je sati, pa je prihvatio sve te moje ludosti.
(Piplmetar.rs/Kurir)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

NIKOME NE BI BILO SVEJEDNO Tijana Dapčević otkrila koja je NAJLUĐA STVAR koju je uradila u životu

Izvor: Blic, 04.Dec.2017

Poznatu pevačicu ovih dana gledamo u šou programu humanitarnog karaktera "Tvoje lice zvuči poznato", a sada je navela šta joj je pre 17 godina u potpunosti promenilo život...- Mislim da je najluđe to što sam promenila državu zbog ljubavi, ali se nikada nisam pokajala zbog toga. To je bilo pre...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.