TI ĆEŠ DA MI BIJEŠ DETE, SAD ĆU CREVA DA TI PROSPEM: Majka u školskom dvorištu nasrnula na devojčicu koja joj je maltretirala ćerku, ŠUTIRALA JE U GLAVU

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 22:33

"TI ĆEŠ DA MI BIJEŠ DETE, SAD ĆU CREVA DA TI PROSPEM": Majka u školskom dvorištu nasrnula na devojčicu koja joj je maltretirala ćerku, ŠUTIRALA JE U GLAVU

Napadnuta devojčica je teško povređena.

Devojčica (14) iz Mađarske teško je povređena kada ju je napala majka druge učenice nedaleko od dvorišta škole.

Brutalnom napadu prethodila je svađa i gurkanje dve devojčice. Majka jedne od njih, kada je čula da joj je ćerka imala probleme, došla je u školu i sačekala drugu devojčicu da se s njom obračuna.

Na dete je nasrnula nedaleko od škole prošle srede, a druga deca su šokirana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimala napad.

Na snimku koji je završio na društvenim mrežama, vidi se žena kako šutira devojčicu u glavu i čupa je za kosu.

- Ti ćeš da mi biješ dete, sad ću creva da ti prospem - čulo se kako majka govori u snimku.

Ubrzo su na teren stigle ekipe Hitne pomoći koju su devojčicu sa potresom mozga prevezle u bolnicu, a protiv majke je podignuta krivična prijava.

Ona se tereti za nanošenje teških telesnih povreda i preti joj i do pet godina zatvora ukoliko bude osuđen. Izvori upoznati sa slučajem kažu da je brutalnom napadu prethodila banalna rasprava dve devojčice.

Izvor: Srbija Danas/Blic/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.