TEŽAK UDES U BANJALUCI! Učestvovala četiri vozila, ima povređenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 10:58

TEŽAK UDES U BANJALUCI! Učestvovala četiri vozila, ima povređenih

Teška saobraćajna bnesreća desila se jutros u jednom banjalučkom naselju

Jedna osoba povređena je u lančanom sudaru koji se jutros dogodio u banjalučkom naselju Borik, potvrđeno je za Srpskainfo.

Kako je Srpskainfo ranije objavila, zbog ove nesreće stvorene su velike gužve u saobraćaju. Portparol Policijske uprave Banjaluka Milana Stojanović je za Srpskainfo rekla da se nesreća dogodila jutros oko 6.20 časova na raskrsnici bulevara Živojina Mišića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i bulevara Petra Bojovića.

– U nesreći su učestvovali automobili „škoda“, „sitroen“, „folksvagen „ i ford. Tom prilikom jedna osoba je zadobila telesne povrede – pojasnila je Stojanovićeva. Samo dva sata nakon ove nesreće dogodila se još jedna nesreća na istom mestu. Zbog toga, na ovom delu puta gužve su celo jutro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.