TEŠKE BORBE PROTIV TERORISTA U TOKU! Talibani napali jedan od najvećih gradova u Avganistanu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKE BORBE PROTIV TERORISTA U TOKU! Talibani napali jedan od najvećih gradova u Avganistanu! (FOTO)

Avganistanska vlada saopštila je da su talibani ponovo napali Kunduz, jedan od najvećih gradova u zemlji.

Portparol predsednika Sedik Sediki rekao je da su avganistanske bezbednosne snage odbile napad u pojedinim delovima grada, stateškim raskrsnicama sa lakim pristupom velikom delu severnog Avganistana i prestonici Kabulu.

Afghan Air Force are targeting the Taliban in #Kunduz city’s Pul-e-Shenwari, Qahwa Khan and other parts after they attacked the city early hours >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << of Saturday, government officials said, adding that “so far 26 Taliban were killed.” #Afghanistan pic.twitter.com/IU7h2sHavN

— TOLOnews (@TOLOnews) 31. август 2019.

On je naveo da je grupa pobunjenika zauzela položaje u civilnim područjima Kunduza.

Afghan commandos arrived in Kunduz to repel the Taliban's attack on Kunduz city.#Kunduz. pic.twitter.com/VZKWTgqLyG

— Ehsan (@ehsan_af) 30. август 2019.

Napad je usledio u vreme kada se nastavljaju pregovori talibana i SAD u Kataru o okončanju najdužeg američkog rata. Obe stane proteklih nedelja nagovestile su da su blizu postizanja dogovora.

JEZIVO! Eksperiment je pokazao da 15 od 17 dece odlazi sa potpunim neznancem, a ovo su načini na koje KIDNAPERI MAME DECU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dogovor visi o koncu: Talibani ponovo napali

Izvor: B92, 31.Avg.2019

Kabuk -- Avganistanska vlada saopštila je da su talibani ponovo napali Kunduz, jedan od najvećih gradova u zemlji...Portparol predsednika Sedik Sediki rekao je da su avganistanske bezbednosne snage odbile napad u pojedinim delovima grada, stateškim raskrsnicama sa lakim pristupom velikom delu severnog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.