TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA MAGISTRALNOM PUTU, IMA NASTRADALIH: Teške telesne povrede bile su kobne

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 23:24

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA MAGISTRALNOM PUTU, IMA NASTRADALIH: Teške telesne povrede bile su kobne

Jedana osoba je preminula, a četiri su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Pale-Sarajevo.

Jedna osoba preminula je od posledica teških telesnih povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na magistralnom putu Pale-Sarajevo, u mestu Donja Ljubogošta, saopšteno je iz Bolnice Srbija u Istočnom Sarajevu.

Ostala četiri pacijenta povređena u ovom udesu obrađena su dijagnostički i terapijski, pružena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << im je pomoć u bolnici, nakon čega su prebačeni na dalje lečenje u Federaciju BiH jer je reč o federalnim osiguranicima, naveli su iz ove zdravstvene ustanove, pišu agencije, a prenosi Srpskainfo.

Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović izjavila je ranije danas da je pet osoba povređeno u saobraćajnoj nesreći u mestu Donja Ljubogošta u kojoj su učestvovala tri vozila, prenosi Blic.

Izvor: Srbija Danas/ALO!/Milan Lovas/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.