TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD VITINE: Automobilom se zakucao u zid pored puta, ima mrtvih i povređenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 22:31

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD VITINE: Automobilom se zakucao u zid pored puta, ima mrtvih i povređenih

Policija radi na rasvetljavanju svih detalja saobraćajke

Jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene danas u teškoj saobraćajnoj nesreći u selu Slatina nadomak Vitine.

Portparol policije za region Gnjilana Ismet Hašani rekao je da je prema prvim rezultatima istrage utvrđeno da je automobil u pokretu izgubio kontrolu i sumnja se da je udario u zid pored puta, pri čemu su tri osobe zadobile telesne povrede i hitno su poslate u Urgentni centar Gnjilane, preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prištinski Reporteri.

- Uprkos brzoj intervenciji i ukazanoj lekarskoj pomoći, zbog povreda zadobijenih u ovom udesu jedna ženska osoba je preminula. Žena koja je upravljala automobilom je nakon ukazane lekarske pomoći u bolnici u Gnjilanu puštena, ali je po nalogu tužioca zadržana u pritvorskom centru na 48 sati, dok je drugi povređeni putnik van životne opasnosti - rekao je Hašani.

On je dodao da je tužilac naložio obdukciju preminule osobe, kao i da policija radi na rasvetljavanju svih detalja ove teške saobraćajne nesreće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: U automobilu koji je udario u zid pored puta poginula žena, ima i povređenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 10:55

Policija radi na rasvetljavanju svih detalja ove teške saobraćajne nesreće..Jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene juče u teškoj saobraćajnoj nesreći u selu Slatina nadomak Vitine...Portparol Kosovske policije za region Gnjilana Ismet Hašani rekao je da je prema prvim rezultatima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.