TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD LJIGA: Delovi vozila razbacani na sve strane (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 10:38

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD LJIGA: Delovi vozila razbacani na sve strane (VIDEO)

Na lice mesta stigli i vatrogasci.

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se na auto-putu Miloš Veliki u blizini Ljiga kada je vozač putničkog automobila izgbio kontrolu na vozilom, udario i probio bankinu i prevrnuo se na krov.

- Automobil je potupuno slupan, vatrogasci su na licu mesta jer se sve puši. Stigla je i Hitna pomoć kako bi ukazala pomoć povređenima - kaže  jedan od očevidaca.

Na ovoj deonici auto-puta saobraćaj se odvija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << usporeno dok traje uviđaj.

Kako se vidi na snimku sa lica mesta, gornji deo automobila potpuno je smrskan, bankina je razvaljena, a delovi vozila razleteli su se svuda po putu i dospeli čak i u trake koje idu u suprotnom smeru.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Zbog saobraćajne nezgode saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Ekipe su na terenu, a javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja. Putevi Srbije mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.