TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD VLADIČINOG HANA: Prevrnuo se kamion, vozač teško povređen

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 19:15

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD VLADIČINOG HANA: Prevrnuo se kamion, vozač teško povređen

U toku je uviđaj na licu mesta, a vozač je prevezen u vranjski Zdravstveni centar.

Vozač kamiona teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila popodne u selu Stubal kod Vladičinog Hana, saznaju mediji.

Kako su ispričali ljudi koji su se našli na licu mesta, kamion se kretao iz pravca Vranja, da bi se potporni zid puta obrušio na obližnje igralište pa se kamion prevrnuo i pao.

Saobraćaj na starom putu Vranje - Vladičin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Han odvija se uz naizmenična propuštanja.

Dr Ljubiša Stojiljković načelnik Urgentne medicine u Vranju rekao je da je opservacija povređenog vozača kamiona u toku, da on ima prelom ruke, da mu je odrano lice i nagnječen kuk.

Zbrinut je i nalazi se van životne opasnosti.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.