TERORISTA SE KRIO U KOKOŠINJCU: Zahvaljujući jednom čoveku monstrum iz Mladenovca je lociran

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 14:13

TERORISTA SE KRIO U KOKOŠINJCU: Zahvaljujući jednom čoveku monstrum iz Mladenovca je lociran

Pošto je priveden, pohapšena je i njegova jatačka familja koja policiji nije prijavila da se kod njih krije osumnjičeni za masovno ubistvo.

Vinjište kod Kragujevca, ogromno imanje, farma... Porodica imućna, a on se krio u njihovom kokošinjcu. Tačno tu ga je policija i locirala, opkolila i uhapsila.

Osumnjičeni za stravičan masakr u tri mladenovačka sela Uroš Blažić (21), posle noćašnjeg krvavog pira u kojem je sejao smrt iz automobila u pokretu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snašao se i smislio način kako da što pre umakne s mesta zločina na kojem je ostalo 8 mrtvih i 14 ranjenih. Njegova najmlađa žrtva je dete od 15 godina.

Otevši taksi, bombom je zapretio taksisti naredio da ga vozi u pravcu Kragujevca. Navodno, u taksiju je bila i trudnica, mušterija koja je u trenutku otmice bila u vozilu.

Upravo zahvaljujući taksisti koji je ispunio svoju građansku dužnost, kako je u jutrošnjem obraćanju naveo predsednik države, terorista iz Mladenovca je lociran.

Kako se potom saznalo, on u to kragujevačko selo nije došao slučajno već kod najbliže rodbine - ujaka i dede, koji ga nisu prijavili već sklonili, iako je reč o masovnom ubici.

Pored velike porodične kuće, u blizini je i veliko skladište, a pored i kokošinjac od crvene cigle, gde se terorista krio. Osim najbliže rodbine koja mu tu živi, i njegova majka u tom selu ima nasleđenu imovinu pa je to odabrao kao svoje odredište u begu pred policijom.

Međutim, brzo je lociran, opkoljen i uhapšen.

Sve vesti o terorističkom napadu u Mladenovcu čitajte klikom OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.