TEODORA (7) I NJEGOVOG BRATA MAJKA UBILA NA VELIKI PRAZNIK: Držala kod sebe pištolj -  centar za socijalni rad zakazao?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 19:09

TEODORA (7) I NJEGOVOG BRATA MAJKA UBILA NA VELIKI PRAZNIK: Držala kod sebe pištolj - centar za socijalni rad zakazao?!

Prijatelj tvrdi da je otac dečaka više puta pokušavao da objasni Centru da su deca u opasnosti kada su sa majkom, ali uzalud.

Policija u Nemačkoj uhapsila je Desire A. (43), zbog sumnje da je u nedelju, na Uskrs, ubila sinove Teodora (7) i Hagena (9).

Prijatelj oca ubijenih dečaka tvrdi da je Desira imala psihičke probleme, te da je otac imao starateljstvo nad decom.

- Čitavog života je porodica ispaštala zbog njenih psihičkih problema. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bila je nepredvidiva. Njen bivši suprug je dobro brinuo o njoj, ali u jednom trenutku više nije mogao - tvrdi prijatelj oca ubijene dece za Bild.

On kaže da su se Desire i njegov prijatelj rastali i da je tada počela borba oko dece.

- Iako je otac imao starateljstvo, uvek je bilo neprijatnih scena, jer je Desire bila nepredvidiva i deca su je se plašila - tvrdi sagovornik Bild-a.

On kaže da je, i pored svega, Centar za socijalni rad naložio ocu da majci odvodi decu svake dve nedelje.

- On je Centru za socijalni rad rekao o svojim strahovima, te da su se deca od nje vraćala uznemirena i da su znala i da se tokom noći pomokre u krevet. Ali, ništa nisu uradili. Videli smo da se tragedija sprema, ali niko nam nije verovao - tvrdi prijatelj.

Iz Centra za socijalni rad tvrde da uvek rade ono što je najbolje i u interesu porodice, te da u ovom slučaju nije bilo znaka da su deca ugrožena.

Kako piše Bild, sumnja se da je Desire otrovala sinove tabletama za spavanje.

Navodno je nekoliko praznih bočica lekova pronađeno na mestu zločina. Iz tužilaštva još nisu potvrdili ove inofrmacije.

Kod majke je prilikom hapšenja pronađeno i vatreno oružje.

Na saslušanju Desire se branila ćutanjem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.