TELO NAŠLI RADNICI NA DEPONIJI: Majka vezala i ubila dete, pa ga bacila u kontejner?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TELO NAŠLI RADNICI NA DEPONIJI: Majka vezala i ubila dete, pa ga bacila u kontejner?!

Beživotno telo devojčice nađeno juče.

Neimenovana Jermenka (22) uhapšena je zbog sumnje da je ubila svoju jednogodišnju ćerkicu, a potom njeno telo bacila u kontejner u gradu Gimri.

Beživotno telo devojčice pronađeno je u subotu uveče na deponiji na obodu grada. Telo su pronašli radnici koji su kontrolisali deponiju. Kako prenose lokalni mediji, devojčici su ruke i noge bile vezane selotejpom.

Sumnja se da je majka u petak ili subotu vezala i ubila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojčicu, a potom je bacila u kontejner kako bi prikrila tragove zločina. U popodnevnim satima radnici gradske čistoće su skupljali otpad po gradu, a telo je otkriveno u subotu na deponiji oko 20 časova.

Majka je ubrzo identifikovana i privedena. Prema nezvaničnim informacijama, majka je navodno priznala da je počinila ubistvo jer joj je bilo teško da dete odgaja sama.

Kako se navodi, ona se od oca devojčice razvela kada je dete imalo samo mesec dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.