TEGOM MU SMRSKALA GLAVU: Saslušana Crnogorka (27) osumnjičena za UBISTVO na Slaviji

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020, 18:50

TEGOM MU SMRSKALA GLAVU: Saslušana Crnogorka (27) osumnjičena za UBISTVO na Slaviji

Ona nije bila u stanju da detaljno opiše svoj odnos sa žrtvom, odnosno da li su bili u emotivnoj vezi.

Crnogorska državljanka S. R. (27), koja se sumnjiči da je u subotu, 18. jula, ubila A. O. (51) u stanu na sedmom spratu zgrade u Deligradskoj ulici 20 u Beogradu, saslušana je i određen joj je pritvor.

Ona se tereti za krivično delo ubistvo iz člana 113 KZ. Sumnja se da je S. R. ubila A. O. udarajući ga tegom po glavi. Prema prvim informacijama, ubistvu je prethodila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žestoka tuča u kojoj su korišćeni razni predmeti, a u stanu su nađeni tragovi narkotika i opijata.

Crnogorka nije bila u stanju da detaljno opiše svoj odnos sa žrtvom, odnosno da li su bili u emotivnoj vezi.

Prema njenoj tvrdnji, posvađali su, a navodno je A. O. udario nju prvi. Ona je izjavila da mu je samo uzvratila tegom, braneći se.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.