TATA JE NJU NAJVIŠE VOLEO Oglasila se najstarija ćerka ubijenog Saše, nije ni slutila kakav PAKAO sprema njena maćeha: Sve je bilo NORMALNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 13:26

"TATA JE NJU NAJVIŠE VOLEO" Oglasila se najstarija ćerka ubijenog Saše, nije ni slutila kakav PAKAO sprema njena maćeha: Sve je bilo NORMALNO

Stravičan zločin u Doboju potresao je ceo region, i dalje se ljudi pitaju "Zašto baš on?"

Najstarija ćerka ubijenog Saše, kaže da joj nije jasno zašto je njena majka odlučila da prevari njenog oca dodajući da je delovalo da imaju skladan brak.

Ubistvo Saše Kulišića (46) iz Doboja do srži je potreslo ne samo njegovu porodicu i ljude koji su ga poznavali, već i čitav region. Činjenica da su zbog ubistva uhapšeni njegova supruga, njen navodni ljubavnik, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je čak 15 godina mlađi od nje sve su šokirali. Ipak, najveći šok bilo je hapšenje njihove maloletne ćerke.

Devojčica, koja ima svega 14 godina se sumnjiči da je sa majkom trovala oca i učestvovala u planiranju njegovog ubistva.

Saša, čije je telo pronađeno vezano u šumi kraj Doboja sa ubodnim ranama, iza sebe je ostavio četvoro dece. Sa prvom suprugom ima ćerku (21) i sina (19), dok je sa ženom koja ga je ubila dobio dve ćerke, koje sad imaju 14 i osam godina.

Svi sa kojima su novinara portala Telegraf.rs u Doboju razgovarali za Sašu tvrde da je bio vredan i radan čovek, koji je sve što je stekao ulagao u kuću, u porodicu. Niko nije znao da ga druga supruga vara i niko nije mogao da nasluti da će, kako se sumnja, u dosluhu sa ljubavnikom i ćerkom isplanirati njegovo ubistvo.

Sašina najstarija ćerka Tamara Kulišić kaže da joj se otac nikad nije žalio na drugu suprugu. Kada su se poslednji put čuli, pričali su o "redovnim temama" i ništa nije slutilo da će se zlo nadviti nad njihovim životima.

- Tata mi se nikad nije žalio na Andreu, nije mi delovao čudno, sve je bilo najnormalnije. Nije delovalo da između njih ima nekih problema...- rekla je Tamara.

Sa Sašinom drugom ženom i njihovom decom je, kako kaže, zbog njega bila u korektnim odnosima.

- Sa malom nisam bila baš u nekim odnosima, ali nisam ni pravila probleme. Ona je znala da me zadirkuje rečima: ‘Vidi šta mi je tata kupio’, ali sam joj to odbijala na to što je klinka, starija sam od nje sedam godina. Meni je bio najvažniji odnos sa tatom - kaže sagovornica.

Iako je Tamara poslednjih godina živela sa majkom, sa ocem je bila u kontaktu i veruje da je njena polusestra, koja je sad osumnjičena za Sašino ubistvo, bila očevo mezimče.

- Od nas četvoro, tata je nju najviše voleo. Imala je sve što je poželela, svuda ju je sa sobom vodio - ispričala nam je Tamara.

Zato je, kako kaže, i šokira da je možda ona bila deo zavere koja je njihovog oca odvela prerano u grob.

Ističe i da joj nije jasno zašto bi Andrea odlučila da prevari Sašu. Delovali su kao da imaju skladan brak.

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.