ĆERKA UBIJENOG SAŠE NA DAN SAHRANE OBJAVILA EMOTIVNU FOTOGRAFIJU U OČEVOM ZAGRLJAJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 15:57

ĆERKA UBIJENOG SAŠE NA DAN SAHRANE OBJAVILA EMOTIVNU FOTOGRAFIJU U OČEVOM ZAGRLJAJU

Oprostila se od oca slikom.

Ćerka Saše Kulišića je na Instagram profilu objavila fotografiju sa ocem, kada je bila malo dete, kako bi se podsetila srećnih trenutaka, budući da je on brutalno ubijen u ponedelajk. Njegovo telo sa ubodnim ranama pronađeno je u šumi, gde je doveden nakon što je omamljen većom dozom tableta u sopstvenoj kući, a potom ubačen u automobil vezanih nogu i ruku i glave oblepljene selotejp trakom.

Kako se sumnja u ubistvu Saše K. je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učestvovala njegova supruga, njen devetnaestogodišnji ljubavnik, ali i Sašina ćerka, koja mu je kako se navodi u piće stavila lek, koji ga je ošamutio, posle čega su ga udarcima onesvestili supruga i njen ljubavnik, pa ga potom nožem ubili u šumi nadomak Doboja.

Prvo su uhapšeni njegova supruga A. K. (32) i njen ljubavnik D. L. (19), zatim je usledilo šokantno hapšenje maloletne kćerke A.K. (14), a potom je otkriveno i da je sestra prvoosumnjičene imala svoju ulogu u teškom ubistvu. Tačne okolnosti se i dalje utvrđuju, ali sudeći prema saopštenju Okružnog suda u Doboju, svaki član porodice imao je svoj deo zadatka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.