TATA I MAMA IZ PAKLA Dečak (4) satima bi bio zaključan sa pacovima i bubašvabama u sopstvenoj kući koju su roditelji pretvorili u FABRIKU DROGE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2018, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TATA I MAMA IZ PAKLA Dečak (4) satima bi bio zaključan sa pacovima i bubašvabama u sopstvenoj kući koju su roditelji pretvorili u FABRIKU DROGE

Testiranje potvrdilo stravične slutnje

Četvorogodišnji dečak ispričao je policiji kako su ga njegovi roditelji zaključavali u plakar u svojoj kući, koju su pretvorili u fabriku droge, i tamo ga držali satima dok su mu društvo pravili pacovi i bubašvabe.

Pročitajte i:

Policija je stigla u kuću u Hjustonu, u državi Teksas, sa nalogom za pretres, nakon što je dojavljeno da vlasnici proizvode i prodaju drogu metamfetamin. Nakon testiranja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pokazalo da je čak i četvorogodišnji dečak pozitivan na metamfetamin.

Rejčel Lil Hadson, advokat koji sada zastupa interese dečaka, rekla je da je mališan video stvari kakve ni odrasla osoba ne bi trebala da vidi.

- On može da izgovori neke stvari koje su šokantne i iznenađujuće, a koje nam govore da je tamo bio dugo vremena - rekla je Hadson.

Advokatica je dodala da dečaku nije bilo dozvoljeno da izađe iz plakara satima i da su mu jedino društvo bili pacovi i bubašvabe.

- Ako bi pobegao iz plakara roditelji bi ga za kaznu terali da sedi na vrhu frižidera - istakla je Hadson.

Dečakova majka Ejpril Barijer, koja je optužena za ugrožavanje deteta, rekla je policiji da je "neko drugi trebao da se brine o mališanu". Otac Robert Dehard, koji je i ranije osuđivan zbog droge, izjavio je besramno da je staranje prepustio majci i da će sada tražiti puno starateljstvo.

Sudija je odlučio da će se o detetu starati socijalna služba dok traje istraga.

- Dečak je sada u sigurnim rukama, ali su detalji o tome kako je živeo zaključan u plakaru uznemirujući. Praviti i prodavati met iz sopstvene kuće je ilegalno, ali držati četverogodišnje dete u plakaru u kući punoj droge je čudovišno. Srećom, dete je izašlo iz te priče sa novim najboljim prijateljem, medvedićem kojeg su mu darovali policajci - izjavio je policijski zvaničnik Ted Hip.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.