TATA, DA LI SE I DRUGOJ DECI TAKO IZGUBI MAMA KAO MENI: Srbija plakala slušajući ispovest Zorana Marjanovića

Izvor: Press, 23.Maj.2016, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TATA, DA LI SE I DRUGOJ DECI TAKO IZGUBI MAMA KAO MENI: Srbija plakala slušajući ispovest Zorana Marjanovića

Je l' postoje deca koja nemaju ni mamu ni tatu?" U takvim situacijama samo legnem pored Jelenine slike i plačem - rekao je Zoran Marjanović.
Foto:telegraf
Zoran Marjanović je gostujući u emisiji “Ćirilica” ispričao da mu je jedan od najvećih problema kako ćerkici Jani da objasni da je izgubila majku, pevačicu Jelenu Marjanović.
– Rekli smo joj da se mama izgubila i da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << neće vratitim, međutim i dalje ne znamo kako će sve to uticati na nju. Primila je novu situaciju, ali još mnogo toga nije jasno – kaže Zoran.
On je istakao da je sve urađeno u dogovoru s dečjim psihologom.
Inače, mala Jana nekada traži od svog oca da je vozi u kolima poBorči, i tada ume da mu postavlja pitanja zbog kojih bi se on najradije izvrištao, ali zbog ćerke mora da ostane pribran.
– Jednom me je pitala: “Tata, je l’ se i drugoj deci tako izgubi mama ili samo meni? Je l’ postoje deca koja nemaju ni mamu ni tatu?” U takvim situacijama samo legnem pored Jelenine slike i plačem.
Ipak, ova petogodišnja devojčica se oseća bolje i počela je da se zabavlja.
- Posle dužeg vremena, Jana je malo živnula. Raspoloženija je, hoće da bude sa decom, Pre neki dan je poželela da upiše gimnastiku, pa smo joj odmah ispunili želju. U utorak je imala prvi trening i mnogo joj se dopalo – ispričao je suprug ubijene Jelen Marjanović.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.