TAKMIČENJE NA CRNOGORSKI NAČIN: Treba samo da se leži, a najveća “lenčuga” dobija i nagradu od 200 evra! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Okt.2016, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKMIČENJE NA CRNOGORSKI NAČIN: Treba samo da se leži, a najveća “lenčuga” dobija i nagradu od 200 evra! (FOTO)

Za sve one koji bi da leškare do sutra, stiže dobra vest iz Crne Gore, gde se u selu Brezna smeštenom između planina Vojnik i Durmitor i kanjona Nevidio 15. oktobra održava peto po redu "Takmičenje u ležanju".

- Pravila su da se smo leži, nema ustajanja i odlaska u toalet. Dozvoljeno je da se jede, spava, koristi lap top, telefon.... Takmičenje počinje u 10 sati, ali bi zainteresovani trebalo bi da dođu oko 9 kako bi se prijavili - pojasnili su organizatori ovog neobičnog, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ali sada već tradicionalnog takmičenja.

Kako su dodali iz Etno sela Montenegro, za sve učesnike je obezbeđen i ručak posle takmičnja, dok će pobednika u ovoj disciplini nagraditi sa 200 evra.

Drugoplasiranog i trećeplasiranog očekujenešto skromnija nagrada, kao što je ručak za dvoje u lokalnom restoranu.

Organizatori napominju i to da je za sve zainteresovane iz Ex Jugoslavije obezbeđen besplatan smeštaj i hrana noć uoči takmičenja, "kako bi takmičari što spremnije ušli u ležanje posle napornog puta".

Ono što je takođe zanimljivo jeste da se "Takmičenje u ležanju" podudara sa početkom predizborne ćutnje u Crnoj Gori.

- Organizatori pozivaju sve predstavnike političkih partija da dođu na takmičenje, malo odmore, a ujedno - ukoliko osvoje nagradu - i povrate jedan deo novca koji su ulozili u marketing - duhovito su naveli iz ove crnogorske organizacije.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.