SzS pozvao vlasti u Srbiji i Crnoj Gori da prekinu sa svađom

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Dec.2018, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SzS pozvao vlasti u Srbiji i Crnoj Gori da prekinu sa svađom

Savez za Srbiju pozvao je danas vlasti u Srbiji i Crnoj Gori da prestanu da zarad svog opstanka na vlasti svađaju dva bratska naroda.

Povodom sprečavanja profesora Pravnog fakulteta iz Kosovske Mitrovice Dejana Mirovića da uđe na teritoriju Crne Gore, države u kojoj je rođen, Savez je naveo da je time potvrđeno pisanje tamošnjih medija da je Crna Gora napravila spiskove nepodobnih građana Srbije kojima je zbog njihovih stavova zabranjen ulazak.

Savez je naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da dok se to dešava režim u Srbiji, "koji je na vlast došao uz niz dogovora sa ljudima iz kriminalnog miljea od kojih mnogi imaju veze sa Crnom Gorom", ćuti.

"Crnogorski režim već godinama dozvoljava mnogobrojnim kriminalcima iz Srbije da spas od srpskog pravosuđa nađu u Crnoj Gori iz koje sa svojim crnogorskim 'kolegama' rukovode najvećim delom najtežih kriminalnih aktivnosti, uključujući i biznis sa narkoticima", naveo je Savez za Srbiju.

Za sve njih je Crna Gora postala sigurna kuća, naveo je Savez i dodao da se u isto vreme poštenim građanima Srbije brani da posete kuće u kojima su odrasli.

"Ovakvi potezi crnogorskih vlasti, uz kampanju koja se sprovodi i ima za cilj da prikaže kako je Srbija 1918. godine de facto okupirala Crnu Goru, prete da dovedu do dramatičnih posledica po odnose naše dve države", naveo je Savez za Srbiju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Savez za Srbiju: Prestanite da svađate dva bratska naroda

Izvor: B92, 06.Dec.2018

Beograd -- Savez za Srbiju pozvao je vlasti u Srbiji i Crnoj Gori da prestanu da zarad svog opstanka na vlasti svađaju dva bratska naroda...Povodom sprečavanja profesora Pravnog fakulteta iz Kosovske Mitrovice Dejana Mirovića da uđe na teritoriju Crne Gore, države u kojoj je rođen, Savez je naveo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.