Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svjedok snimio pljačku tehno marketa: Lopovi ukrali televizore

MOSTAR - Mostarska policija traga za lopovima koji su noćas provalili u trgovinu "Tehnostar" odakle su ukrali dva televizora.

Cijelu "akciju" pljačke zabilježio je stanovnik zgrade preko puta trgovine koji je shvatio šta se dešava kada je čuo alarm.

Snimak već kruži društvenim mrežama, a na njemu se vidi jedan od maskiranih lopova kako provaljuje vrata i ulazi u trgovinu. Nedugo nakon toga pridružuje mu se i "kolega".

Kada se alarm oglasio prvi pljačkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je istrčao iz radnje sa dva televizora i dao se u bijeg, dok je drugi pobjegao praznih šaka.

"Sasvim slučajno sam primijetio i snimio trenutak pljačke u trgovini Tehnostar u stambeno-poslovnoj zgradi Mljekara. Dvije su osobe opljačkale trgovinu, odnijeli su nekoliko televizora, a policija je došla pola sata nakon prijave", napisao je čitalac portala Bljesak.info, koji je video poslao u dva sata iza ponoći.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.