Svirepi zločin u Pančevu; Majka i sin ubili Rumunku

Izvor: B92, 19.Maj.2021, 10:34

Svirepi zločin u Pančevu; Majka i sin ubili Rumunku

Pančevo -- Policija u Pančevu uhapsila je B. G. i njenog sina B.M. zbog sumnje da su ubili 53. godišnju rumunsku državljanku, saopšteno je iz Policijske uprave Pančevo.

Sumnja se da su njih dvoje 17. maja zadali više udaraca čvrstim predmetom u glavu rumunskoj državljanki koja je od zadobijenih povreda preminula.

Nakon toga, njeno telo su zakopali u dvorištu njihove kuće, što je policija otkrila sinoć u večernjim časova u ulii Ive Kurjačkog.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Ubijena žena je imala višegodišnje prijavljeno boravište u Pančevu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenima je odredjeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će uz krivičnu prijavu biti privedeni tužiocu na saslušanje.

Više javno tužilaštvo je navelo da su ova lica uhapšena zbog sumnje da su počinili to ubistvo kao saizvršioci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pančevo: Uhapšena majka i sin osumnjičeni za ubistvo rumunske državljanke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2021

Policija u Pančevu uhapisala je B. G. rođenu 1953. godine i njenog sina B.M. zbog sumnje da su ubili 53. godišnju rumunsku državljanku, saopšteno je iz Policijske uprave Pančevo...U vezi sa ubistvom oglasilo se i Više javno tužilaštvo iz tog grada navodeći da su po nalogu ovog tužilaštva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.