Sviranje mozgu

Izvor: TvojPortal.com, 13.Maj.2011, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sviranje mozgu

(vesti online) Političari i državni zvaničnici moraju da drže jezik za zubima i paze šta govore, a analitičari moraju da ispadnu pametni i umereni da bi imali od čega da žive. Za razliku od njih novinski komentatori imaju pravo da misle i onim čim se ne misli, a što je u životu često neophodno.


Pa, kada mi je zapala tako lagodna uloga, hajde onda da kažem sve što mislimo i osećamo, a što izbegavaju oni koji su izabrani da govore u naše ime.
Trik u kom je >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << trebalo da steknemo kompleks zlikovca propao je. Znamo da nismo krivi što nastojimo da stvorimo sebi jednu državu, pa makar oni to nazvali zajedničkim zločinačkim poduhvatom.Ostatak vesti pročitajte na linku

Srbijapoliticarinovinariigor kozarskianaliticari

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.