Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2015, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi u šoku: Ubijen omiljeni lik iz Uvoda u anatomiju

Ukoliko pratite seriju "Uvod u anatomiju", a niste odgledali najnoviju epizodu, sada bi trebalo da prestanete da čitate ovaj tekst. Poznata lekarska sapunica, koja se emituje već 11 sezona, izgubila je još jednog omiljenog lika, koji je posebno bio popularan među ženama.

they were extraordinary together #GreysAnatomy pic.twitter.com/EHHdPJoCQk— ☪ (@harryfairies) April 24, 2015

Društvene mreže su preplavljene tužnim porukama ljubiteljima serije, koji nikako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nisu očekivali da se to desi.

U najnovijoj epizodi, Derek doživi saobraćajnu nesreću, i lošom reakcijom lekara u lokalnoj bolnici (ironija sudbine), pretrpi oštećenja na mozgu zbog kojih je na aparatima za održavanje života.

Meredit konačno dođe do njega, i odluči da ga skine sa aparata, i on umire.

Ljubitelji ove serije su teško podneli najnoviju smrt.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSTADE MEREDIT BEZ DEREKA: Poginuo glavni junak serije Uvod u anatomiju

Izvor: Kurir, 24.Apr.2015

U najnovijoj epizodi, Derek doživi saobraćajnu nesreću kada je pokušavao da pomogne povređenima nakon što je avion pao u Sijetlu..Kultna serija koja traje već 10 godina "Uvod u anatomiju", u najnovijoj epizodi doživeće ogromne promene...Ukoliko pratite ovu dramatičnu seriju, a niste odgledali...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.