OSTADE MEREDIT BEZ DEREKA: Poginuo glavni junak serije Uvod u anatomiju

Izvor: Kurir, 24.Apr.2015, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTADE MEREDIT BEZ DEREKA: Poginuo glavni junak serije Uvod u anatomiju

U najnovijoj epizodi, Derek doživi saobraćajnu nesreću kada je pokušavao da pomogne povređenima nakon što je avion pao u Sijetlu

Kultna serija koja traje već 10 godina "Uvod u anatomiju", u najnovijoj epizodi doživeće ogromne promene.

Ukoliko pratite ovu dramatičnu seriju, a niste odgledali najnoviju epizodu, možda bi trebalo da prestanete da čitate ovaj tekst. Poznata lekarska sapunica, koja se emituje već 11 sezona, izgubila je još jednog omiljenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << lika, koji je posebno bio popularan među ženama.

Radi se o Dereku Šepardu, neurohirurgu i mužu doktorke Meredit Grej u seriji. Društvene mreže su preplavljene tužnim porukama ljubiteljima serije, koji nikako nisu očekivali da se to desi. U najnovijoj epizodi, Derek (igra ga Patrik Dempsi) doživi saobraćajnu nesreću kada je pokušavao da pomogne povređenima nakon što je avion pao u Sijetlu, i lošom reakcijom lekara u lokalnoj bolnici (ironija sudbine), pretrpi oštećenja na mozgu zbog kojih je na aparatima za održavanje života.

Meredit konačno dođe do njega, i odluči da ga skine sa aparata, i on umire. Iako se ovakav rasplet situacije i mogao očekivati još u poslednjoj sceni prethodne epizode, ljubitelji ove serije su teško podneli najnoviju smrt, a sam Mekdrimi, kako je bio nadimak omiljenog junaka, tvrdi da nije došlo do svađe između njega i producenata, kao ni da novac nije razlog prekida ugovora.

Dempsi je imao potpisan ugovor i za celu narednu sezonu, ali su ipak došli do zaključka da scenariju treba ozbiljan zaokret. Odluka je doneta u februaru. Glumac je govoreći uo seriji nedavno u jednom intervjuu i zaplakao rekavši da je ovo za njega bio najbolji posao u životu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.