Svi smo videli redove za testiranje ispred Torlaka, a sada je stiglo objašnjenje: Zbog čega se stvorila gužva?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 16:59

Svi smo videli redove za testiranje ispred Torlaka, a sada je stiglo objašnjenje: Zbog čega se stvorila gužva?

Dr Kisić Tepavčević ističe da uglavnom žele da se testiraju putnici

Zamenik direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da se u Torlaku radi testiranje na lični zahtev građana, mahom onih koji žele da putuju pa su im potrebni negativni PCR testovi.

Kapaciteti tog Instituta su, kaže, ograničeni, a samo danas je na lični zahtev želelo da se na virus korona testira oko 250 građana.

- Činjenica da je neko uplatio 6.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dinara za testiranje, ne znači da će biti istog dana testiran, jer su kapaciteti ograničeni, a prednost imaju oni sa simptomima - naglasila je Kisić.

Nisam iz Beograda ali nadjoh na netu jutrošnji red za testiranje na Torlaku. pic.twitter.com/SYMe7h3inR

— Slobodan Laza Mišković (@lazalaki969) July 15, 2020

Ističe da uglavnom žele da se testiraju putnici, koji idu na godišnje odmore ili putuju van zemlje iz porodičnih razloga.

- Ako želite da se testirate, morate da shvatite da i za testiranje postoje liste čekanja i liste termina - poručila je Kisić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.