Svetska zdravstvena organizacija u januaru ove godine priznala medicinsku korist kabisa

Izvor: Beta Video, 21.Avg.2019, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetska zdravstvena organizacija u januaru ove godine ``priznala`` medicinsku korist kabisa

BEOGRAD - Aktivistinja Inicijative za promenu zakonske regulative kanabisa (IRKA) Marija Mihajlović rekla da je Svetska zdravstvena organizacija u januaru ove godine ``priznala`` medicinsku korist kabisa, po prvi put od zabrane Jedinstvenom Konvencijom Ujedinjenih nacija (UN) iz 1961. godine i tom prilikom je zatraženo da UN reklasifikuje kanabis iz kategroije opasnih droga u kategoriju psihoaktivnih lekova za terapijsku upotrebu.(CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IRKA: Zbog onemogućavanja proizvodnje kanabisa Srbija godišnje gubi više milijardi evra

Izvor: Beta Video, 21.Avg.2019

BEOGRAD - Aktivistinja Inicijative za promenu zakonske regulative kanabisa (IRKA) Marija Mihajlović je rekla danas na konferecniji za novinare u Beogradu da srpska privreda godišnje gubi više milijardi evra od uzgoja srpske sorte kanabisa ``Helena`` zbog propisa koji onemogućavaju da proizvodjači...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.