Sveštenik ponavljao JEDNU REČ, pa rekao USTANI! Čovek se digao iz kovčega, usledio buran epilog! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2019, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sveštenik ponavljao JEDNU REČ, pa rekao USTANI! Čovek se digao iz kovčega, usledio buran epilog! (VIDEO)

Video koji je postao hit na društvenim mrežama prikazuje sveštenika Alfa Lukaua koji čoveku u kovčegu govori "Ustani!", nakon čeka se "pokojnik" pridiže - na opšte oduševljenje obožavalaca.

- Čuda ne postoje. Izmišljena su da bi neko zaradio od očaja naroda - tvrde iz Komisije za očuvanje i promociju kulturnih, verskih i jezičkih zajednica za južnoafričke medije.

Pastor Lukau služi u crkvi "Aleluja ministris internešnal".

Portal Sovetan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavio je da je crkva povukla tvrdnje o navodnom vaskrsenju, rekavši da je "mrtvac već bio živ" kada su ga doneli u Kramervil.

Sveštenik Lukau samo je "završio čudo koje je Bog već započeo", prenosi Sovetan saopštenje Aleluja ministris internešnal crkve.

Lukau je ponavljao reč Isus dok je navodno vaskrsavao čoveka, koji je, što se vidi na video-snimku disao dok je bio "mrtav".

ZBOGOM POMERANJU SATA: Države biraju između letnjeg i zimskog računanja vremena, a šta bi bilo najbolje za Srbiju? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.