Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2023, 16:02

Miljković ispitivao suprugu ubijenog Zdravka Radojevića

U Specijalnom sudu u Beogradu jedan od vođa kriminalne grupe Marko Miljković ispitivao je svedoka oštećenu suprugu Zdravka Radojevića, za čije ubistvo se tereti pripadnici te grupe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavljeno suđenje Belivuku: Otac ubijenog Vukićevića otkrio motiv likvidacije VIDEO

Izvor: B92, 31.Avg.2023

Pred Specijalnim sudom u Beogradu nastavljeno je suđenje Veljku Belivuku i njegovoj kriminalnoj grupi koja je optužena za sedam ubistava...Među njima je i likvidacija Lazara Vukićevića...Posle saslušanja oca Lazara Vukićevića, supruge Gorana Veličkovića i sestre i udovice Milana Ljepoje, svedoči...

Nastavak na B92...

Suđenje Belivuku: Majka ubijenog Mihajlovića prepoznala sina na slikama iz Ritopeka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2023, 08:58

U Specijalnom sudu u Beogradu majka ubijenog Gorana Mihajlovića, kojeg su kako se sumnja pripadnici grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića ubili, ispričala je da je na slikama u tužilaštvu prepoznala svog sina i po boji i položaju videla da je mrtav.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.