Nastavljeno suđenje Belivuku: Otac ubijenog Vukićevića otkrio motiv likvidacije VIDEO

Izvor: B92, 31.Avg.2023, 23:02

Nastavljeno suđenje Belivuku: Otac ubijenog Vukićevića otkrio motiv likvidacije VIDEO

Pred Specijalnim sudom u Beogradu nastavljeno je suđenje Veljku Belivuku i njegovoj kriminalnoj grupi koja je optužena za sedam ubistava.

Među njima je i likvidacija Lazara Vukićevića.

Posle saslušanja oca Lazara Vukićevića, supruge Gorana Veličkovića i sestre i udovice Milana Ljepoje, svedoči i supruga Zdravka Radojevića, dok je za sutra zakazano ispitivanje majke Gorana Mihajlovića i još jednog svedoka.

Milorad Vukićević otac Lazara Vukićevića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je prema navodima optužnice ubijen 14. oktobra 2020. u kući u Ritopeku je odgovarajući na pitanja optuženog Miljkovića negirao da je njegov sin imao veze sa kriminalom. On je izjavio da je motiv za ubistvo njegovog sina to što je nekada bio u vezi sa Miljkovićevom suprugom Tanjom.

Vukićević je opisao situaciju tokom koje mu je prikazan preteći snimljeni materijala na mobilnom telefonu.

Opširnije pogledajte u prilogu TV Prva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.