Sve ću vas pobiti: Napad u Americi, ima OZBILJNO povređenih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2018, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sve ću vas pobiti": Napad u Americi, ima OZBILJNO povređenih (FOTO)

Krvoproliće se dogodilo na ulici

Američke vlasti saopštile su da su četiri osobe povređene u napadu nožem u centralnom delu Indijanopolisa u saveznoj američkoj državi Indijana.

Pročitajte i:

Očevici su izjavili da je napad izvršen ispred biblioteke nakon što je napadač pravio buku duvajući u bivolji rog, kada je neko od prisutnih zatražio da prestane. On je potom napao nekoliko osoba.

Lokalni mediji navode da je napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krenuo u napad uzvikujući da će sve pobiti.

Indy News Police investigating stabbing outside Central Library - WTHR https://t.co/xPwsVa6hLW pic.twitter.com/yWT6IRdJsZ

— Indianapolis NewsCh (@Indianapolis_NC) April 8, 2018

Zvaničnik lokalne vatrogasne brigade Rita Rejt izjavila je da su četiri osobe prebačene u bolnicu i da su dve u teškom stanju, a dve u "ozbiljnom".

Portparol policije Džim Gilespi istakao je da je jedan od povređenih "osoba od interesa" u napadu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.