Švarceneger se u oktorbru vraća snimanju filmova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2011, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švarceneger se u oktorbru vraća snimanju filmova

SANTA FE -

Bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger vraća se u oktobru snimanju filmova i to novim vesternom "Poslednje uporište" (Last Stand), prenele su agencije.

Snimanje ovog modernog vesterna o osuđenicima koji beže iz zatvora u Las Vegasu i preko Nju Meksika pokušavaju da dođu do granice sa Meksikom, trebalo bi da počne u oktobru, a odabir cele glumačke ekipe trebalo bi da bude završen u septembru.

Vestern je prva velika filmska uloga za Švarcenegera >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od 2003. godine, kada se pojavio u trećem nastavku "Terminatora". Bivši guverner imao je i ulogu u filmu "Plaćenici" Silvestera Stalonea.

Švarceneger je u maju rekao da će odložiti svoje planove da se vrati glumi pošto se rastao od žene nakon otkrića da sa kućnom pomoćnicom ima vanbračnog sina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠVARCENEGER SNIMA VESTERN

Izvor: Kurir, 24.Avg.2011

SANTA FE - Bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger vraća se u oktobru snimanju filmova i to novim vesternom "Poslednje uporište“ (Last Stand)...Snimanje ovog modernog vesterna o osuđenicima koji beže iz zatvora u Las Vegasu i preko Nju Meksika pokušavaju da dođu do granice sa Meksikom,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.