Sva tragedija korone je u ovim snimcima: Sestre u očajnoj molitvi, doktori uplašeni, a tela preminulih na podu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 14:27

Sva tragedija korone je u ovim snimcima: Sestre u očajnoj molitvi, doktori uplašeni, a tela preminulih na podu (VIDEO)

Za preminule više nema mesta u hladnjačama.

Zastrašujuće slike ovih dana dolaze iz Sjedinjenih Američkih Država, koje su se u veoma kratkom vremenskom periodu popele na prvo mesto po broju obolelih od korona virusa.

Posebno kritična je situacija u Njujorku, Nju Orleansu, Čikagu i Detroitu koji su prepoznati kao žarišta virusa COVID - 19.

Na društvenim mrežama i u medijima se mogu videti snimci lekara koji pokušavaju građanima da podignu svest >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o važnosti mere socijalnog distanciranja, radi sprečavanja širenja zaraze.

Jedan od takvih je i snimak lekara iz Njujorka, koji radi u hitnoj pomoći jedne bolnice. On kaže da je noć pre nego što je snimio taj video, 60 osoba čekalo da bude smešteno u krevet (u bolnici nema dovoljno mesta).

- Stvari koje vidim u Hitnoj pomoći su strašne.

Zbog njegovog posla on i supruga su odlučili da se njihova mala ćerka i supruga presele iz zajedničkog stanja, a sve radi njihove sigurnosti.

- Jutros ženi i ćerki rekao "zbogom" na ko zna koliko - rekao je očigledno uznemiren doktor.

Dalje se na snimku može videti hodnik bolnice u kom su smešteni pacijenti, zato što nije bilo dovoljno soba u objektu.

Možda još uznemirujući video koji pokazuje tragediju cele situacije jeste snimak medicinskih sestara iz Njujorka.

One su, kao poslednje uporište u borbi sa ovom bolešću počele da se zajedno mole u bolnici za ozdravljenje pacijenata.

The Last Way to Fight #Coronavirus in #America!

Prayer at #NewYork Hospital pic.twitter.com/HrPTMEJD8G

— Borderless Warrior (@themooooji) April 3, 2020

Na žalost, ni svi napori medicinskog osoblja, ni njihove molitve nisu dovoljni da bi se svaki život spasio. Stopa smrtnosti u Americi je sve veća. Imali smo prilike da vidimo redove hladnjača ispred bolnica u kojima se čuvaju tela preminulih.

Još strašnije slike dolaze iz jedne bolnice gde su vreće sa telima preminulih ostavljene po podu, jer za njih nigde nije bilo mesta.

New York hospital, what is that? Everyone know that what it is ! Dead people ~ poor Americans ~ #America #TrumpLiesAmericansDie pic.twitter.com/iwVAzK7RlT

— 谁偷了我的Rock (@DNv8DuNJxEETSpe) April 4, 2020

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.