Suzbijanje komaraca sa zemlje na opštini Obrenovac

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 14:59

Suzbijanje komaraca sa zemlje na opštini Obrenovac

Tretman suzbijanja komaraca sprovodiće se  u periodu od 19:00 do 24:00 časa

Sektor ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća"  nastavlja i sutra akciju suzbijanja odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje na javnim površinama na teritoriji grada Beograda.

na teritoriji opštine Obrenovac i obuhvatiće lokacije Zabran, Konatice, Poljane, Mala Moštanica, Dren, Ušće, Veliko Polje, Urovci, Krtinska, Mladost, Zabrežje, Ratari, Zvečka, Stubline, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Draževac, Mislođin, Barič, Jasenak, Baljevac, Piroman, Brovič, Trstenica, Grabovac, Vukičevica, Ljubinić, Orašac, Grad 1, Belo polje, Dudovi, Rvati i Grad 3.

Preparat koji se koristi za suzbijanje komaraca registrovan je od strane Ministarstava za zaštitu životne sredine i upisan u Privremenu listu biocidnih proizvoda. Bezbedan je po zdravlje ljudi i životinja, pa sugrađani ne treba da strahuju, već ukoliko im smeta miris preparata, savet je da se udalje od mesta gde se tretman sprovodi i da zatvore prozore.

Apelujemo na sugrađane da ekipama koje izvode tretmane suzbijanja komaraca omoguće nesmetan rad, a na pčelare da preduzmu potrebne mere kako bi zaštitili pčele tokom sprovođenja akcija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.