Suvi kolovozi na severu zemlje, sneg na jugu i jugoistoku

Izvor: RTS, 22.Jan.2018, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suvi kolovozi na severu zemlje, sneg na jugu i jugoistoku

Na području Vojvodine i širem području Beograda vozače očekuju povoljne vremenske prilike i suvi kolovozi, dok sneg slabog intenziteta pada na jugozapadu, jugu i jugoistoku Srbije, saopštio je AMSS.
 
Slab sneg koji provejava na jugu i jugoistoku u nižim predelima se ne zadržava na kolovozu, saopštio je AMSS.
Pravi zimski uslovi vožnje očekuju vozače u planinskim predelima na putevima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << područja Nove Varoši, Valjeva, Užica, Ivanjice, Sjenice, Kuršumlije, Novog Pazara, Pirota, Dimitrovgrada, kao i na svim putevima Timočke i Negotinske krajine.
Slab sneg koji provejava upravo u ovim krajevima, u nižim predelima se ne zadržava na kolovozu, dok pravi zimski uslovi vožnje očekuju vozače u planinskim predelima Ivanjice, Sjenice, Tutina, Nove Varoši, Bora, Majdanpeka, Negotina i Žagubice.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.
Prema podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, zadržavanja su do 30 minuta. Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na Kelebiji su oko 60 minuta.
Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Oprez zbog smanjene vidljivosti

Izvor: RTS, 23.Jan.2018, 09:32

Auto-moto savez Srbije pozvao je vozače da voze oprezno zbog sumaglice na putevima pored kanala i reka u Vojvodini, kao i smanjene vidljivosti na području Požege, pored Ibra i Drine, dolinom južne i zapadne Morave i na đerdapskoj magistrali. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.