Sutra ujutru slab mraz, tokom dana pretežno sunčano i toplo

Izvor: Beta, 01.Mar.2021, 12:00

Sutra ujutru slab mraz, tokom dana pretežno sunčano i toplo

U Srbiji će sutra posle hladnog jutra sa mestimično slabim mrazom i maglom, tokom dana biti pretežno sunčano i toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Duvaće slab vetar promenljivog smera. Najniža temperatura od minus pet do dva, najviša od 10 do 14 stepeni Celzijusa.U Beogradu sutra ujutru hladno, u okolini ponegde slab mraz i magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od minus dva do dva, najviša 12 stepeni.U Srbiji će do petka jutra biti mestimično sa slabim mrazom i maglom, dok će tokom dana biti pretežno sunčano i toplo sa najvišom temperaturom od 15 do 19 stepeni.U toku noći izmedju petka i subote i u subotu naoblačenje i zahladjenje, mestimično sa kišom, u planinama sa snegom. Kratkotrajni sneg moguć je ponegde i u nižim predelima. Od nedelje umereno oblačno, uglavnom suvo i prohladno.Biometeorološka prognoza za utorak 2. mart 2021.Povoljni uslovi za hronično obolele i osetlјive osobe, ali se kardiovaskularnim bolesnicima i astmatičarima u jutarnjim satima savetuje izvestan oprez. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra ujutru slab mraz, tokom dana pretežno sunčano i toplo

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2021

U Srbiji će sutra posle hladnog jutra sa mestimično slabim mrazom i maglom, tokom dana biti pretežno sunčano i toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Jutro hladno, dan sunčan i topao do 14 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2021, 01:21

Ujutru će u Srbiji biti hladno vreme sa mestimično slabim mrazom i maglom, dok će tokom dana biti pretežno sunčano i toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije...Duvaće slab vetar, promenljivog smera. Najniža temperatura će iznositi između -5 i dva stepena Celzijusa, a najviša...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.