Sutra u izdanju Blica za Crnu Goru: U Podgorici nadničari prodaju krv za 50 eura

Izvor: Blic, 27.Jun.2013, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra u izdanju "Blica" za Crnu Goru: U Podgorici nadničari prodaju krv za 50 eura

U novom izdanju "Blica" za Crnu Goru čitajte o tome kako bi se Duško Šarić, brat odbjeglog narko-bosa Darka Šarića, mogao bi se u avgustu naći na slobodi, zašto su Rusi preplavili Crnogorsko primorje i po kojoj ceni nadničari podaju krv u Crnoj Gori... Rusi preplavili Crnogorsko primorje

Zbog ulaska Hrvatske u Evropsku uniju, ruski turisti koji su inače najbrojniji strani gosti u Crnoj Gori pohrliče znano većem broju nego do sada na crnogorsko primorje.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Rusi od 1. jula u Hrvatsku mogu putovato samo sa vizama, a procedura za njhovo dobijanje traje nekoliko dana.

Pored toga, oni moraju staviti na uvid i novac koji unose u Hrvatsku odnosno dokazati da imaju najmanje 100 eura za savki dan boravka.

Po posljenjim podacima u Crnoj Gori boravi blizu 50 hiljada turista, od čega je 95 procenata stranih. Veliku većinu stranih turista i sada čine Rusi...

U Podgorici nadničari prodaju krv za 50 eura

Krv se u Podgorici može kupiti i to po cijen od 30 do 50 eura za 300 mililitara. Berza krvi nalazi se kod Sat kule, odnosno na mjestu gdje nadničari čekaju da ih neko angažuje za teške fizičke poslove.

Neki do njih spremni su i da umjesto lopatom, dnevnicu zarade na Odjeljenju za transfuziju krvi. Njima se obraćaju porodice bolesnika koje ne mogu na drugi način doći do dragocjene tečnosti.

Duško Šarić u avgustu na slobodi

Duško Šarić, brat odbjeglog narko-bosa Darka Šarića, mogao bi se u avgustu naći na slobodi s obzirom na to da će Ustavni sud koji je već jednom donio odluku o njegovom oslobođenju uskoro razmatrati još jednu žalbu...





Opširnije u sjutrašnjem izdanju "Blica Crna Gora".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas u izdanju "Blica" za Crnu Goru: U Podgorici nadničari prodaju krv za 50 eura

Izvor: Blic, 28.Jun.2013, 01:44

U novom izdanju "Blica" za Crnu Goru čitajte o tome kako bi se Duško Šarić, brat odbjeglog narko-bosa Darka Šarića, mogao bi se u avgustu naći na slobodi, zašto su Rusi preplavili Crnogorsko primorje i po kojoj ceni nadničari podaju krv u Crnoj Gori.. Rusi preplavili Crnogorsko primorje..Zbog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.