Sutra sunčano i malo toplije

Izvor: Beta, 27.Jun.2021, 12:00

Sutra sunčano i malo toplije

U Srbiji će sutra biti sunčano i malo toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Jutarnja temperatura od 13 do 20, a najviša dnevna od 32 do 35 stepeni Celzijusa. Vetar slab, promenljiv.U Beogradu će sutra biti sunčano i malo toplije uz slab vetar promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od 16 do 20, najviša dnevna oko 34 stepena.U Srbiji će u prvoj polovini sedmice biti sunčano, a u utorak i sredu i veoma toplo, u većini mesta sa temperaturom od 35 do 38 stepeni. U četvrtak postepeno naoblačenje najpre na severu i zapadu, krajem dana moguća je kratktrajna kiša.Od petka će biti promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.U Beogradu se predvidja slično vreme u istom periodu.Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 28. jun:Biometeorološka situacija je relativno povolјna. Oprez se savetuje osobama sa srčanim tegobama. Od meteoropatskih reakcija mogu se javiti glavobolјa i smanjena koncentracija.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra sunčano i malo toplije

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jun.2021

U Srbiji će sutra biti sunčano i malo toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pred nama još jedan vreo talas, osveženje u petak

Izvor: Radio 021, 27.Jun.2021

U Novom Sadu će sutra biti sunčano i malo toplije uz slab vetar promenljivog pravca.

Nastavak na Radio 021...

Još malo tropskih dana, osveženje u petak

Izvor: NoviSad.com, 27.Jun.2021

Sutra će biti sunčano i malo toplije uz slab vetar promenljivog pravca. Očekuje se jutarnja temperatura 18, a najviša dnevna 34 stepena Celzijusa..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.