OD SUTRA NOVI TROPSKI TALAS U SRBIJI: Najnovija vremenska prognoza Đorđa Đurića - pripremite se za pravi pakao od vremena

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2021, 12:10

OD SUTRA NOVI TROPSKI TALAS U SRBIJI: Najnovija vremenska prognoza Đorđa Đurića - pripremite se za pravi pakao od vremena

Prema prognozi za narednih nedelju dana, u Srbiji će u prvoj polovini sedmice biti sunčano, u utorak i sredu i veoma toplo, u većini mesta sa temperaturom od 35 do 38 stepeni.

Najnovija vremenska prognoza koju je na svom fejsbuk nalogu objavio meteorolog Đorđe Đurić najavljuje nam vremenske prilike slične onima iz prethodne nedelje.

- Danas oko prijatnih 30°C, ali već od sutra novi toplotni talas. Najtoplije biće u sredu, temperatura do 38°C. Od četvrtka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do subote promenljivo oblačno, svežije i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a biće uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima - napisao je Đurić na svom fejsbuk nalogu.

U četvrtak će doći do postepenog povećanja oblačnosti, najpre na severu i zapadu, krajem dana moguća kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Od petka promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, kada se lokalno očekuju i obilne padavine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.