Sutra se otvara SOS market u Kaluđerici

Izvor: Blic, 02.Mar.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra se otvara SOS market u Kaluđerici

Trgovinsko preduzeće „Jabuka" najavilo je da će sutra otvoriti novi SOS market u Kaluđerici, u Ulici Save Kovačevića broj 116.

U saopštenju se podseća da je lanac SOS marketa, kao prodavnica namenjenih kupcima slabije kupovne moći, osnovan pre dve godine, ali se napominje da su oni otvoreni za sve građane.

U toku ove godine planirano je otvaranje 10 novih SOS marketa, a predstavnici tog preduzeća kažu da ulažu i napore da obezbede postojanost cena.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />SOS marketi raspolažu asortimanom od oko 2.500 artikala sa povoljnim cenama.

Tako vekna hleba košta 34 dinara, litar mleka 49,9, litar soka od jabuke 49,9 dinara, kilogram pomorandži i limuna 68, a grejpfruta 64,9 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.