Izvor: S media, 02.Mar.2011, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SOS market stiže u Kaludjericu

Trgovinsko preduzeće "Jabuka" najavilo je da će sutra otvoriti novi SOS market u Kaludjerici, u Ulici Save Kovačevića broj 116.

U saopštenju se podseća da je lanac SOS marketa, kao prodavnica namenjenih kupcima slabije kupovne moći, osnovan pre dve godine, ali se napominje da su oni otvoreni za sve gradjane.

U toku ove godine planirano je otvaranje 10 novih SOS marketa, a predstavnici tog preduzeća kažu da ulažu i napore da obezbede postojanost >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << cena.

SOS marketi raspolažu asortimanom od oko 2.500 artikala sa povoljnim cenama. Tako vekna hleba košta 34 dinara, litar mleka 49,9, litar soka od jabuke 49,9 dinara, kilogram pomorandži i limuna 68 dinara, a grejpfruta 64,9 dinara.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Sutra se otvara SOS market u Kaluđerici

Izvor: Blic, 02.Mar.2011

Trgovinsko preduzeće „Jabuka" najavilo je da će sutra otvoriti novi SOS market u Kaluđerici, u Ulici Save Kovačevića broj 116...U saopštenju se podseća da je lanac SOS marketa, kao prodavnica namenjenih kupcima slabije kupovne moći, osnovan pre dve godine, ali se napominje da su oni otvoreni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.