Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jan.2022, 13:58

Sutra pre podne oblačno sa sunčanim intervalima, popodne i uveče prolazne padavine

U Srbiji će sutra ujutru biti slab i umeren mraz, na jugu ponegde i magla, pre podne umereno oblačno sa sunčanim intervalima uz slab do umeren, na istoku Srbije jak zapadni vetar, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ponedeljak šest stepeni

Izvor: Radio 021, 16.Jan.2022

U Novom Sadu će u ponedeljak ujutru biti slab do umeren mraz, pre podne će biti umereno oblačno sa sunčanim intervalima uz slab jugozapadni i zapadni vetar, a zatim oblačno i uglavnom suvo.

Nastavak na Radio 021...

Ujutru mraz, pre podne oblaci i sunce, uveče slaba kiša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2022, 02:04

U Srbiji ujutru slab i umeren mraz, na jugu ponegde i magla, a pre podne umereno oblačno sa sunčanim intervalima uz slab do umeren, na istoku Srbije jak zapadni vetar...Zatim jače naoblačenje, koje će posle podne u planinskim predelima istočne Srbije usloviti slab sneg, a uveče i tokom noći prolazne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.