Sutra potencijalno opasno vreme širom Srbije, RHMZ najavio SNEŽNE PADAVINE

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2018, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra potencijalno opasno vreme širom Srbije, RHMZ najavio SNEŽNE PADAVINE

Opasne vremenske prilike koje zahtevaju oprez

U većem delu Srbije, osim na severu, u nedelju se očekuju potencijalno opasne vremenske prilike koje zahtevaju oprez. Kako je RHMZ najavio, u nedelju će na području skoro cele Srbije nastupiti žuti meteoalarm zbog mogućih snežnih padavina.

Prema podacima RHMZ-a, snežne padavine se očekuju na Kosovu i Metohiji, u zapadnoj, istočnoj, jugoistočnoj, jugozapadnoj Srbiji, Pomoravlju i Šumadiji.

- Vreme može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti opasno (potencijalno). Vremenske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku. Treba nastaviti sa informisanjem o očekivanim meteorološkim uslovima. Ne preduzimajte nepotrebne rizike - navodi se na sajtu RHMZ-a u opisu značenja žutog meteoalarma.

U ponedeljak će vetar biti u slabljenju i očekuje se postepeni prestanak padavina, dok se toplije vreme uz povremenu kišu može očekivati od utorka.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RHMZ UPOZORAVA: Sutra (moguće) opasno vreme

Izvor: Mondo, 13.Jan.2018

U većem delu Srbije, osim na severu, sutra će na snazi biti žuti meteolaram, što znači da se očekuju potencijalno opasne vremenske prilike koje zahtevaju oprez...Foto: Anadolija/Ales Beno..Kako je RHMZ najavio, u nedelju će na području skoro cele Srbije nastupiti žuti meteoalarm zbog mogućih...

Nastavak na Mondo...

RHMZ izdao upozorenje za Srbiju: OPREZ! Danas se očekuje potencijalno OPASNO VREME

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2018, 08:35

Izdat žuti meteoalarm..U većem delu Srbije, osim na severu, danas se očekuju potencijalno opasne vremenske prilike koje zahtevaju oprez...Kako je RHMZ najavio, na području skoro cele Srbije nastupiće žuti meteoalarm zbog mogućih snežnih padavina...Prema podacima RHMZ-a, snežne padavine se očekuju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ŽUTI METEO ALARM: Danas potencijalno opasno vreme širom Srbije

Izvor: Večernje novosti, 14.Jan.2018

U većem delu Srbije, osim na severu, danas se očekuju potencijalno opasne vremenske prilike koje zahtevaju oprez U većem delu Srbije, osim na severu, danas se očekuju potencijalno opasne vremenske prilike koje zahtevaju oprez. Kako je RHMZ najavio, na području skoro cele Srbije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.