Sutra počinje dvodnevni Sajam poslova za studente i diplomce

Izvor: Blic, 04.Nov.2012, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra počinje dvodnevni Sajam poslova za studente i diplomce

Sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta "Jobfair -Kreiraj svoju budućnost" biće održan sutra i prekosutra u Beogradu, u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope - "Best Beograd" i Udruženja studenata elektrotehnike "Istek Beograd". Sajam će biti otvoren od 9 do 18 sati u zgradi tehničkih fakulteta (Bulevar kralja Aleksandra 73).

Na Sajmu će se predstaviti "Majkrosoft" kao globalni partner, NIS kao zlatni pokrovitelj, PSTech, VIP, TITAN >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i "Telenor" kao srebrni pokrovitelji, zeleni pokrovitelji "Grundfos" i Bol pekidžing" i bronzani pokrovitelji "P3 komunikejšns", "Fiat", "Komtrejd", "Teletrader", "Pamet", "Nordeus" , HP, TENT, "Holcim" i mnogi drugi.

Projekat podržavaju Ministarstvo omladine i sporta i dekani svih tehničko-tehnoloških fakulteta Univerziteta u Beogradu i univerziteti iz cele Srbije.

Podršku Sajamu poslova su ove godine pružile podršku takođe fondacije princa Aleksandra Karadorđevića i Ane i Vlade Divca.

Na prošlogodišnjem Sajmu učestvovalo je 39 kompanija koje su ponudile 119 poslova, 20 kompanija je ponudilo svoje prakse studentima, dok je Sajam posetilo više od 3.500 posetilaca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvodnevni Sajam poslova za studente i diplomce

Izvor: Studio B, 05.Nov.2012, 12:19

Sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta "Jobfair -Kreiraj svoju budućnost" biće održan danas i sutra u Beogradu...Sajam će biti otvoren od 9 do 18 sati u zgradi tehničkih fakulteta (Bulevar kralja Aleksandra 73)...Na Sajmu će se predstaviti "Majkrosoft" kao globalni...

Nastavak na Studio B...

Počinje dvodnevni sajam zapošljavanja za studente i diplomce

Izvor: Kurir, 05.Nov.2012

BEOGRAD - Sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta "Džob fer -Kreiraj svoju budućnost" biće održan u ponedeljak i utorak u Beogradu, u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope - "Best Beograd" i Udruženja studenata elektrotehnike "Istek Beograd"...Sajam će i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.