Sutra nastavak suđenja za Kontrast

Izvor: B92, 02.Sep.2013, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra nastavak suđenja za Kontrast

Novi Sad -- Sutra se nastavlja suđenje za požar u novosadskoj diskoteci Kontrast u kom je stradalo 6 mladih ljudi. Danas su se na mestu tragedije okupili njihovi roditelji.

Godinu i 5 meseci, ulaz u nekadašnju diskoteku Kontrast je zapečaćen, a tim pečatom nestala je i budućnost 6 mladih ljudi koji su na ovom mestu izgubili svoje živote.

Toliko se već i porodice nastradalih okupljaju na ovom mestu, i pitaju zbog čega nije napredovala istraga protiv odgovornih inspektora, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su dozvolili da diskoteka radi bez potrebnih dozvola.

Roditelji neće dozvoliti da se "Kontrast" zaboravi, jer je to večita opomena svima koji bi trebalo da se brinu za našu bezbednost.

Suđenje četvorici optuženih za tragediju u "Kontrastu" nastavlja se već sutra, 2. septembra, a roditelji očekuju da će uskoro na red doći i izricanje presuda.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kontrast: Advokati optuženih zatražili izuzeće sudije

Izvor: Radio 021, 02.Sep.2013

Nastavak suđenja optuženima za izazivanje požara u novosadskoj diskoteci Kontrast odložen je za sutra jer su advokati optuženih danas zatražili izuzeće predsedavajućeg sudije Zore Jamušakov.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.