Pomen za žrtve Kontrasta, uoči suđenja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2013, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomen za žrtve "Kontrasta", uoči suđenja

Suđenje okrivljenima za izazivanje požara u diskoteci "Kontrast" u kom je poginulo šestoro mladih, nastavlja se sutra pred Višim sudom u Novom Sadu. Uoči glavnog pretresa roditelji, porodice i prijatelji održali su pomen ispred diskoteke u kojoj se dogodila tragedija.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sutra nastavak suđenja za Kontrast

Izvor: B92, 02.Sep.2013

Novi Sad -- Sutra se nastavlja suđenje za požar u novosadskoj diskoteci Kontrast u kom je stradalo 6 mladih ljudi. Danas su se na mestu tragedije okupili njihovi roditelji...Godinu i 5 meseci, ulaz u nekadašnju diskoteku Kontrast je zapečaćen, a tim pečatom nestala je i budućnost 6 mladih ljudi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.