Sutra bez struje devet sela na teritoriji Leskovca i Vlasotinca

Izvor: B92, 09.Maj.2021, 16:55

Sutra bez struje devet sela na teritoriji Leskovca i Vlasotinca

Zbog radova ekipa leskovačke Elektrodistribucije, u ponedeljak, 10. maja, bez struje će biti stanovnici 9 sela na području grada Leskovca i opštine Vlasotince.

"Obaveštavaju se korisnici distributivnog sistema da neće biti električne energije u ponedeljak, 10.05.2021. godine u vremenu od 9 časova pa do završetka radova, a najkasnije do 16 časova u: Sejanici, Viljem Kolu, Mužanu, Kovačevoj Bari, Dadincu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gradištu, Donjoj Lopušnji, Samarnici i Gornjoj Lopušnji", navodi se u saopštenju dostavljenom medijima, prenosi Dnevik juga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra bez struje više leskovačkih i vlasotinačkih sela

Izvor: JužneVesti.com, 09.Maj.2021

Zbog radova ekipa leskovačke Elektrodistribucije, stanovnici 9 sela na području Leskovca i Vlasotinca neće imati struju sutra od 9 sati, saopštavaju iz tog preduzeća. ..Prekidi u isporuci električne energije planirani su u Sejanici, Viljem Kolu, Mužanu, Kovačevoj Bari, Dadincu, Gradištu, Donjoj...

Nastavak na JužneVesti.com...

Od utorka vakcinacija u brdsko-planinskom delu Vlasotinca, prevoz do punktova organizovan

Izvor: JužneVesti.com, 10.Maj.2021, 10:15

Stanovnici koji žive u brdsko-planinskom delu opštine Vlasotince će od utorka, 11. maja do četvrtka imati obezbeđen prevoz do najbližih vakcinalnih punktova i nazad. Imunizacija će se obavljati kineskom vakcinom “Sinofarm” u ambulantama u Tegošnici, Svođu, Donjoj Lopušnji i Domu kulture...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.