Šutanovac: Ove godine 600 stanova, 450 van Beograda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2011, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Ove godine 600 stanova, 450 van Beograda

BEOGRAD -

Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac uručio je danas aktivnim i penzionisanim pripadnicima vojske ključeve za 75 novoizgrađenih stanova u beogradskom naselju Bežanijska kosa i najavio da će ove godine u zemlji ukupno biti izgrađeno oko 600 stanova za vojsku.

Nakon podele ključeva i obilaska stanova, Šutanovac je novinarima rekao da se u tom naselju gradi još toliko stanova, a da će od ukupno 600 stanova koji će ove godine biti napravljeni za pripadnike >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vojske, oko 450 biti podeljeno van Beograda.

Šutanovac je rekao da su rešenja za danas podeljene stanove dobijena još pre deset godina, što dokazuje odlučnost ministarstva odbrane da završava započete projekte koji su dugo godina bili zaustavljeni zbog nedostatka novca.

"Nažalost, kao što znate, finansijska sredstva onemogućila su sve ono što smo imali u planu, ali i dalje radimo kvalitetno i broj stanova koji ćemo izgraditi ove godine biće rekordni u poslednjih dvadesetak godina", rekao je Šutanovac.

On je najavio da će u julu biti podeljen veliki broj stanova pripadnicima vojske van Beograda, a da će već od početka sledeće godina početi da se dele rešenja za stanove izgrađene na prostoru bivše kasarne "4. jul" u Beogradu.

Danas je ključeve od stanova na Bežanijskoj kosi dobilo 36 aktivnih pripadnika vojske i 39 penzionera. Šutanovac je rekao da su među njima i četiri generala, što dokazuje da viši oficiri u vojsci više na rang listama nemaju prioritet u odnosu na vojne službenike.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ove godine 600 stanova za vojsku

Izvor: TvojPortal.com, 20.Jun.2011

20.06.2011.. BEOGRAD,  (Beta) - Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac uručio je u ponedeljak aktivnim i penzionisanim pripadnicima vojske ključeve za 75 novoizgradjenih stanova u beogradskom naselju Bežanijska kosa i najavio da će ove godine u zemlji ukupno biti izgradjeno oko 600 stanova za...

Nastavak na TvojPortal.com...

Pripadnicima Vojske 75 stanova

Izvor: Glas javnosti, 21.Jun.2011, 07:16

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac uručio je juče aktivnim i penzionisanim pripadnicima vojske ključeve za 75 novoizgrađenih stanova u beogradskom naselju Bežanijska kosa i najavio da će ove godine u zemlji ukupno biti izgrađeno oko 600 stanova za vojsku...Nakon podele ključeva...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.