Supruga vatrogasca Matića: Muž nije hteo da nas zapali, ja nisam htela da napustim stan!(VIDEO)

Izvor: S media, 16.Okt.2012, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga vatrogasca Matića: Muž nije hteo da nas zapali, ja nisam htela da napustim stan!(VIDEO)

- Pod užasnim smo pritiskom. Svi su nas izigrali. U predinfraktnom sam stanju, sada je bila Hitna pomoć i dala mi injekciju za smirenje – priča za S media portal Rada Marković, supruga vatrogasca Zorana Matića.

On je juče, kako su javljali beogradski mediji, pretio da će zapaliti sebe, suprugu i decu ukoliko bude prinudno iseljen iz stana. Njegova supruga u razgovoru za S media portal tvrdi da to nije tčno.

- Nije tačno da je moj muž pretio, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ja sam ta koja nije htela da napusti stan. Ja sam preuzela svu odgovornost. On je ostao kraj mene – tvrdi ona.

U prepodnevnim satima, Zoran Matić je otišao u policijsku stanicu Stari grad.

- Ja nisam bila u stanju da odem, Zoran je otišao i dao punomoć advokatu da nas zastupa. Dogovorili smo se da ćemo ići u četvrtak, ja ne želim da pričam bez svog pravnog zastupnika, jer smo dovoljno već prevareni!

Htela sam da se ubijem!

- Neponovio se jučerašnji dan. Htela sam da se ubijem. Decu smo sklonili, jer je mlađa kćerka pod velikim stresom. Kod rođaka su. One ni juče, ni danas ne idu u školu, sve ih ovo mnogo pogađa... Ne mogu normalno da živ, da funkcionišu... Ni sa njihovom školom ne znam kako ćemo dalje... Užasno je sve ovo što nam se dešava...- kaže Rada.

Ona ističe da su i iz pregovaračkog tima juče, a i inspektori koji su danas došli u stan, „vrlo fer i predusretljivi“.

- Mislim da od jučerašnjeg obećanja da ćemo imati fer suđenje neće biti ništa. Toga se plašim. Plašim se da nas ne zadrže, ne udalje iz stana i na taj način obave iseljenje. Jer, što se tiče prava, ono je mene, surpuga i decu davno zaobišlo – kaže Rada Marković za S media portal.

Da podsetimo, dan u Beogradu juče je obeležen vešću o višestrukoj tragediji koju je najavljivao Zoran Matić, vatrogasac kojem su pripadnici MUP-a Srbije najavili oduzimanje stana.

Matić je pretio da će zapaliti sebe, suprugu i dvoje dece, jer tvrdi da MUP mimo pravnih normi želi da ga iseli iz stana koji se nalazi u Višnjićevoj 9 na Dorćolu. Opširnije OVDE!

Juče je uhapšen njihov komšija i četiri sata zadržan u policijskoj stanici. Pogledajte kako je to izgledalo:

(S media)

Foto: Beta

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.